Поръчки и Доставка

Уважаеми клиенти,
Моля запознайте се със информацията касаеща поръчката и доставката от онлайн магазин rcmag.net

Приемане на поръчки
Поръчки в онлайн магазин rcmag.net се приемат денонощно през цялата седмица, но се изпълняват само от Понеделник до Петък включително. Поръчки направени в Събота и Неделя се обработват в Понеделник. Когато има официални почивни дни и национални празници изпращането на поръчките е според работното време на куриерите, с които работим.

Потвърждение на поръчки

За потвърждение на поръчката Ви ще се свържем с Вас чрез телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, ще се опитаме да се свържем с Вас и чрез имейла, който сте посочили и поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията.
Стоки се изпращат само след потвърждение от клиента!

При телефонния разговор или в допълнителен е-mail, Вие трябва потвърдите:

вид и количество на изпращаната стока;
цена на доставката – сумата, която ще заплатите на куриерската фирма за извършване на услугата /ако не е за наша сметка/;
сума за плащане – общата сума, която ще заплатите на куриера: цена на поръчаните стоки + цена на доставката;
ден на доставката;

Условия на доставка
Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерска фирма Еконт Експрес, съгласно тарифите, посочени на www.econt.com в съответствие с Общите условия за пазаруване.

Срок на доставка
Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1-2 работни дни. Ако продуктът не е на склад срокът е различен и за него ще Ви уведомим в телефонния разговор.
Поръчки направени след 16.00 часа е вероятно да НЕ бъдат получени на следващия ден.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.

Онлайн магазин rcmag.net притежава голяма част от артикулите на склад, но информация за наличността от даден артикул се уточнява в телефонният разговор. Когато обработваме Вашата поръчка, ние ще Ви информираме относно наличността и сроковете за доставка на всеки отделен поръчан артикул, който не е в наличност и изисква допълнително време за доставка.

Начини на доставка
Предлагаме опция за доставка само с куриер, която е и най-разпространената и най-надеждна.

Доставка извън страната може да се договори индивидуално.

Предлагаме Ви следните изключително гъвкави условия за доставка:

При поръчка до 49.99лв доставката се заплаща от получателя и се изчислява автоматично.
Може да изберете доставка до офис или до адрес.

При поръчка на стойност над 49.99лв и тегло до 2кг – доставката е безплатна до офис на ЕКОНТ
Забележка: Програмата не може да изчислява тегло. Дори да ви изчисли безплатна доставка, но теглото е повече от 2кг с опаковката ние ще Ви уведомим за това предварително в телефонния разговор.

При поръчка на стойност над 100лв и тегло до 5кг – доставката е безплатна до офис на ЕКОНТ
Забележка: Програмата не може да изчислява тегло. Дори да ви изчисли безплатна доставка, но теглото е повече от 5кг с опаковката ние ще Ви уведомим за това предварително в телефонния разговор.

При поръчка на стойност над 200лв и тегло до 10кг – доставката е безплатна до офис на ЕКОНТ
Забележка:Програмата не може да изчислява тегло. Дори да ви изчисли безплатна доставка, но теглото е повече от 10кг с опаковката ние ще Ви уведомим за това предварително в телефонния разговор.

При поръчка на стойност над 400лв и тегло до 20кг – доставката е безплатна до офис на ЕКОНТ
Забележка:Програмата не може да изчислява тегло. Дори да ви изчисли безплатна доставка, но теглото е повече от 20кг с опаковката ние ще Ви уведомим за това предварително в телефонния разговор.

Теглото на продуктите е упоменато в тяхното описание и е приблизително точно, за да може сами да изчислите какво тегло ще бъде поръчката Ви.

При поръчка на лодки, двигатели, повечко захранки и други артикули с голямо общо тегло цените за доставка са по договаряне.

Ако по условие Ви се полага Безплатна доставка, но желаете доставката да бъде до АДРЕС, ще трябва да заплатите само разликата в цената за доставката от офиса до адреса.

За всеки друг вариант и цени на доставката ще се уточним с Вас по телефона.

Безплатната доставка винаги е до офис на куриерската фирма.

При получаване на пратката задължително проверете съдържанието ѝ пред куриера.

Всяка изпратена от нас стока има включена застраховка, но тя е валидна само ако Вие на място констатирате повредата. За всяка пратка разполагате с 15мин. Така, че дори куриера да бърза, Вие не бързайте, а надлежно си огледайте това, за което ще платите. Ако установите счупване или увреждане вследствие на транспорта – НЕ ТРЯБВА да заплащате наложения платеж и на място да искате да ви се състави констативен протокол от куриера.

Всеки възникнал проблем ще бъде разрешен във Ваша полза!

Close Menu
×
×

Cart